Στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ο Μανωλάς

Στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ο Μανωλάς

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από την Ιταλία και την Ισπανία, μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είναι έτοιμες να πληρώσουν τη ρήτρα του Μανωλά στη Ρόμα και να τον αποκτήσουν.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Ρόμα συνεχίζουν να τραβούν τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα που έχει ο Έλληνας αμυντικός στο συμβόλαιο του, η οποία ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ και να τον κάνει δικό της.

Ενδεικτικό είναι πως αναφέρουν ότι ήδη οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον παίκτη η οποία είναι για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με απολαβές 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την «As», μεταδίδουν πως και η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της για να φέρει στην Ισπανία τον 27χρονο.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν βγει στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Γκοδίν, ο οποίος δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του και όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στο Μιλανό για λογαριασμό της Ίντερ.

Έτσι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μοιάζει να είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης στα μάτια του Ντιέγκο Σιμεόνε για να ηγηθεί στα μετόπισθεν της Ατλέτικο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ