Νικολάου: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στη Serie A» (pic)

Νικολάου: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στη Serie A» (pic)

Ο νεαρός σέντερ μπακ με ανάρτησή του στα social media δήλωσε χαρούμενος για το ντεμπούτο του στη Serie A και για την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με την Αταλάντα.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εμπολι έκανε χθες το βράδυ ο Δημήτρης Νικολάου.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Αταλάντα (0-0).

Ο 20χρονος στόπερ ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 79’, καθώς όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ένιωσε ενοχλήσεις. Η πρώτη εμφάνιση του Νικολάου με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας στέφθηκε με επιτυχία, με τον νεαρό σέντερ μπακ να δηλώνει χαρούμενος για το ντεμπούτο του, αλλά και για την εμφάνιση της Εμπολι.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης ανάρτησε μια φωτογραφία του από το χθεσινό ματς και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη εμφάνιση της ομάδας μου, αλλά και για το ντεμπούτο μου στη Serie A. Συνεχίζουμε». Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εμπολι παλεύει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, καθώς μετά από 32 αγώνες βρίσκεται στην 18η θέση με 29 βαθμούς και στο -2 από την 17η Μπολόνια.

Δείτε την ανάρτηση του Νικολάου:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’m very happy for my team’s effort and for my debut in Serie A. We keep going!💪🔵⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημητρης Νικολαου (@dimitris_nikolaou) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ