Αλέγκρι: «Ο Κριστιάνο αντιπροσωπεύει το μέλλον της Γιουβέντους»

Αλέγκρι: «Ο Κριστιάνο αντιπροσωπεύει το μέλλον της Γιουβέντους»

Την ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αποχώρηση του Ρονάλντο από τη Γιουβέντους το 2020, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε πως ο Πορτογάλος αντιπροσωπεύει το μέλλον του συλλόγου.

Μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τη συνέχεια τoυ Champions League, ιταλικό δημοσίευμα θέλησε να… πυροδοτήσει βόμβα, υποστηρίζοντας πως ο Ρονάλντο αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2020 από το Τορίνο.

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε αναταραχή ανάμεσα στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να δουν τον Πορτογάλο να αποχωρεί τόσο σύντομα.

Την Παρασκευή (19/4), Ισπανός δημοσιογράφος που έχει στενή σχέση με το περιβάλλον του Πορτογάλου διέψευσε τις εν λόγω φήμες, καθησυχάζοντας κάπως τους οπαδούς, όμως η πλήρη επιβεβαίωση πως ο Κριστιάνο θα παραμείνει και μετά την επόμενη σεζόν ήρθε δια στόματος Μασιμιλάνο Αλέγκρι.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός, ο 34χρονος αντιπροσωπεύει το μέλλον της Γιουβέντους, ενώ δεν δίστασε να προβλέψει πως ο Πορτογάλος θα διατηρήσει τις υψηλές επιδόσεις του και τη νέα σεζόν.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μία εξαιρετική σεζόν, αύριο θα παίξει κανονικά. Αντιπροσωπεύει το μέλλον της Γιουβέντους. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι καλός και του χρόνου. Είναι ήρεμος και συνάμα απογοητευμένος, αλλά όλοι είμαστε απογοητευμένοι, επειδή αποκλειστήκαμε από μία διοργάνωση την οποία θέλαμε να κατακτήσουμε φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ