«Σφήνα» Ατλέτικο για Μανωλά!

Οι Ισπανοί βάζουν στο «κόλπο» για την απόκτηση του Μανωλά και την Ατλέτικο Μαδρίτης, τονίζοντας ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε θεωρεί τον Ελληνα σέντερ μπακ ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντιέγκο Γοδίν!


«Σφήνα» Ατλέτικο για Μανωλά! | to10.gr

Ο Κώστας Μανωλάς θα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό της Ρόμα να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών και μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Όπως διαβάσατε χθες από to10.gr, ο πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Γιουβέντους, με τις δύο ιταλικές ομάδες τις τελευταίες ώρες να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal.

Οι Μπιανκονέρι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ετοιμάζονται να δώσουν τα 36 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μανωλά με τη Ρόμα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ελληνα σέντερ μπακ.

Εκτός από την Γιουβέντους, ωστόσο, στο κόλπο για την απόκτησή του φέρεται να έχει μπει πλέον και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε καλοβλέπει την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, τον οποίο μάλιστα θεωρεί ως τον ιδανικό για να καλύψει το κενό που αφήνει η μετακόμιση του Ντιέγκο Γοδίν στην Ιντερ. «Η Ατλέτικο Μαδρίτης τις τελευταίες ώρες έχει μπει σφήνα στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Γιουβέντους. Ο Σιμεόνε θεωρεί ότι ο Ελληνας αμυντικός θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ντιέγκο Γοδίν», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ισπανοί στο ρεπορτάζ τους για τον Μανωλά.

Είναι δεδομένο πως όσο περνάει ο χρόνος και δεν ολοκληρώνεται το deal ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Ρόμα, θα βγαίνουν συνεχώς και άλλες ομάδες στο προσκήνιο. Όπως προαναφέραμε, άλλωστε, ο Κώστας Μανωλάς είναι ένας από τους παίκτες που έχουν τραβήξει πάνω τους και όχι άδικα τα βλέμματα των ευρωπαϊκών μεγαθήριων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο