Τορίνο – Μίλαν 2-0

Τορίνο – Μίλαν 2-0

Με τους τρεις αυτούς βαθμούς η Τορίνο «έπιασε» τη Μίλαν στους 56 και πλέον μπήκε δυνατά στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, ακόμη και στο Champions League.

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο πήρε η Τορίνο, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Μίλαν για την 34η αγωνιστική!

Ετσι τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A η Τορίνο έφτασε τους 56 βαθμούς και «έπιασε» τους ροσενέρι που έμειναν επίσης στους 56!

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό γίνεται μεγάλη μάχη στην Ιταλία για την έξοδο, όχι μόνο στο Europa League, αλλά και το Champions League. Κι αυτό καθώς η 4η Ρόμα έχει 58 βαθμούς, με Αταλάντα, Μίλαν και Τορίνο να ακολουθούν με δύο λιγότερους και τη Λάτσιο να έχει 55.

Το σκορ της αναμέτρησης για την Τορίνο άνοιξε στο 58΄ ο Αντρέα Μπελότι με πέναλτι, ενώ 11 λεπτά αργότερα, στο 69′ οΑλεξ Μπέρενγκερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Να αναφέρουμε οτι οι μιλανέζοι τελείωσαν με παίκτη λιγότερο καθώς στο 77′ και το 81′ ο Αλέσιο Ρομανιόλι αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες.

https://youtu.be/fUzVb536cB8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ