Πρώτος στόχος της Μίλαν ο Σάρι

Πρώτος στόχος της Μίλαν ο Σάρι

Η θέση του Τζενάρο Γκατούζο «τρέμει» στη Μίλαν και ο άνθρωπος που φαίνεται έτοιμος; να τον αντικαταστήσει είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Η θέση του Τζενάρο Γκατούζο στη Μίλαν δεν είναι καθόλου ασφαλής, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Ιταλός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι» στο τέλος στης σεζόν.

Αν λοιπόν ο 41χρονος προπονητής δεν μείνει τελικά στο Μιλάνο, τότε ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία της Μίλαν είναι ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Σάρι μπορεί να βρίσκεται με τους «μπλε» στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και εκείνος.

Οι «ροσονέρι» θα ασχοληθούν με την περίπτωση του 60χρονου με σκοπό εκείνος να είναι ο αναμορφωτής της ομάδας του Μιλάνο που θα την οδηγήσει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών έπειτα από αρκετά χρόνια προσμονής.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Ρόμα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον προπονητή της Τσέλσι αφού και οι Ρωμαίοι ψάχνουν τον άνθρωπο που θα τους φέρει στο μονοπάτι της επιτυχίας έπειτα από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ