Δημήτρης Νικολάου: «Τρελαίνει» κόσμο στην Ιταλία

Δημήτρης Νικολάου: «Τρελαίνει» κόσμο στην Ιταλία

Έτοιμη να δώσει 3,5 εκατ. ευρώ η Εμπολι για να κρατήσει τον Νικολάου, αν εξασφαλίσει την παραμονή της στην Serie A. Το ενδιαφέρον από Σασουόλο, Σπαλ, Μπρέσια και το ταξίδι του Πιέρ Ισά στη Φλωρεντία

Ο Δημήτρης Νικολάου μετακόμισε τον περασμένο Γενάρη από τον Πειραιά στην Τοσκάνη, με την Έμπολι να εμπιστεύεται τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια της για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Χρειάστηκε ένα μικρό διάστημα προσαρμογής για τον 20χρονο στόπερ αλλά από την στιγμή που ο Νικολάου πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του, έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο παίκτη για την αντεπίθεση διαρκείας της Έμπολι, με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Νικολάου έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με την ομάδα του και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας πως έχει μεγάλες δυνατότητες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έπαιξε και στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Φιορεντίνα, δείγμα και αυτό της απόλυτης ικανοποίησης όλων στην ομάδα της Τοσκάνης.

Η Έμπολι θα δώσει 3,5 εκατ. ευρώ για τον Νικολάου αν σωθεί

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η ιταλική ομάδα είναι αποφασισμένη να κρατήσει στο δυναμικό της τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, αν εξασφαλίσει την παραμονή της στην Serie A.

Μάλιστα στην Ιταλία υποστηρίζουν πως η ομάδα της Τοσκάνης έχει ήδη ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι θα δώσει 3,5 εκατ. ευρώ για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη, αν καταφέρει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αυτή την στιγμή η Έμπολι απέχει δύο βαθμούς από την σωτηρία και απομένουν τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό έχει να κάνει με την εξαιρετική γνώμη που έχουν σχηματίσει οι διοικούντες την Έμπολι για τον Νικολάου, καθώς στο πρόσωπο του Έλληνα αμυντικού βλέπουν έναν παίκτη με προοπτική εξέλιξης.

Έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, μόλις 21 ετών, ο οποίος δείχνει πως έχει τις δυνατότητες για σπουδαία πράγματα. Και αν μη τι άλλο οι Ιταλοί ξέρουν να ξεχωρίζουν τον καλό στόπερ.

Ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες του Καμπιονάτο

Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειωθεί αφορά την πολύ καλή εντύπωση που έχουν σχηματίσει κι άλλες ομάδες της Serie A για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό των ερυθρόλευκων.

Πάντα με βάση τις πληροφορίες από την Ιταλία, δύο ακόμα ομάδες του Καμπιονάτο, η Σασουόλο και η Σπαλ δείχνουν ενδιαφέρον για τον Νικολάου και παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί πως μια ακόμα ομάδα, η Μπρέσια έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 20χρονο στόπερ.

Η Μπρέσια είναι πρώτη στην δεύτερη κατηγορία και θ΄ανέβει στην Serie A, με την διοίκηση του συλλόγου να ετοιμάζεται για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Νικολάου έχει περίοπτη θέση στα πλάνα του ιταλικού συλλόγου και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το ταξίδι του Ισά στην Ιταλία

Ένα ακόμα στοιχείο που φανερώνει πολλά έχει να κάνει με τις αναφορές των Ιταλών για ταξίδι του μάνατζερ του Νικολάου, Πιέρ Ισά (αλλά και του συνεργάτη του, Σαλίμ Αράς) στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Νικολάου ήταν στην Ιταλία, στο εντός έδρας παιχνίδι της Έμπολι με τη Φιορεντίνα. Ταξίδι, που σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μεταγραφικό σκοπό…

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες στο θέμα του Νικολάου και είναι πολύ σημαντικό για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό ότι έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ