Τεράστια «διπλά» για Έμπολι και Ουντινέζε στη μάχη της παραμονής (vids)

Τεράστια «διπλά» για Έμπολι και Ουντινέζε στη μάχη της παραμονής (vids)

Η τριάδα του υποβιβασμού δεν έχει ακόμα κλείσει με τις Έμπολι και Ουντινέζε να πετυχαίνουν τεράστια «διπλά» βάζοντας φωτιά στην ουρά της Serie A μόλις δύο στροφές πριν το τέλος.

Η Έμπολι πήγε στο Λουίτζι Φεράρις της Σαμπντόρια με το… μαχαίρι στα δόντια θέλοντας μόνο νίκη κόντρα στους άνετους βαθμολογικά Γενοβέζους.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φαρίας στο 56’ και έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Ντι Λορέντζο να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο μετά από χαμένο πέναλτι του Καπούτο και να κάνει το 2-0 για την Έμπολι στο 75’.

Στη συνέχεια το ματς έδειχνε να… κλειδώνει με τον αειθαλή Κουαλιαρέλα να πετυχαίνει ωστόσο το 25o του γκολ στη Serie A διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της Έμπολι.

 

Το καθήκον της έκανε και η Ουντινέζε κόντρα στην υποβιβασμένη Φροζινόνε. Οι Ζεμπρέτε είχαν ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 εκτός έδρας χάρη στα γκολ τω Οκάκα (11’, 44’) και Σαμίρ (41’). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με γκολ του Ντιονίσι στο 85’.

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος στη Serie A, η Έμπολι βρίσκεται 18η στη ζώνη του υποβιβασμού με 35β, με τη Τζένοα να είναι 17η με 36β και τις Μπολόνια (15η-37β) και Ουντινέζε (16η-37β) να εμπλέκονται σε μια μονομαχία άνευ προηγουμένου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ