Το συγκινητικό μήνυμα του Τότι για την αποχώρηση Ντε Ρόσι

Το συγκινητικό μήνυμα του Τότι για την αποχώρηση Ντε Ρόσι

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποχωρεί από τη Ρόμα στο τέλος της σεζόν και ο Φραντσέσκο Τότι τον αποχαιρέτησε με ένα υπέροχο διαδικτυακό μήνυμα

Μετά τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Φραντσέσκο Τότι που πριν από δύο χρόνια κρέμασε τα παπούτσια του, τώρα ήρθε η σειρά του Ντανιέλε Ντε Ρόσι να αποχωρήσει από τη Ρόμα αφού δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τη διοίκηση της ομάδας για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο θρύλος των Τζιαλορόσι και νυν παράγοντας των Ρωμαίων τον αποχαιρέτησε με μοναδικό τρόπο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Αναλυτικά έγραψε τα εξής:

«Σήμερα είναι μία λυπηρή ημέρα. Σήμερα κλείνει ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας της Ρόμα, αλλά κυρίως της Ρώμης… της δικής μας Ρώμης. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί, μεγαλώσαμε μαζί, και γίναμε πάνω απ’όλα άνθρωποι, μετά παίκτες, και ακολούθως γονείς.

Ξέραμε ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα ερχόταν. Θέλω μόνο να πω ότι ήσουν και θα παραμείνεις για πάντα ο αδερφός που απέκτησα στο γήπεδο.

Σου εύχομαι το καλύτερο οτιδήποτε και αν κάνεις, επειδή είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις κάτι σπουδαίο, όπως έκανε μέχρι τώρα. Σε αγαπώ πολύ Ντάνι».

Κλείνοντας ο Τότι χρησιμοποίησε τα εξής χάσταγκς: #esistonoitifosidicalcioepoiesistonoitifosidellaroma και #torneremograndiinsieme που σημαίνουν «Υπάρχουν οι οπαδοί του ποδοσφαίρου και υπάρχουν οι οπαδοί της Ρόμα» και «Θα επιστρέψουμε μεγάλοι μαζί».

Δείτε το ποστ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ