Συμφωνία μαμούθ για την πώληση της Φιορεντίνα!

Συμφωνία μαμούθ για την πώληση της Φιορεντίνα!

Όπως αναφέρουν οι New York Times, η οικογένεια Ντέλα Βάλε συμφώνησε με τον Ιταλοαμερικανό δισεκατομμυριούχο, Ρόκο Κομίσο για την πώληση της Φιορεντίνα έναντι 135 εκατ. ευρώ!

Την πώληση της Φιορεντίνα στην εταιρία Mediacom αποκαλύπτουν οι New York Times, με τα δημοσιεύματα μάλιστα να αναφέρουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στην οικογένεια Ντέλα Βάλε και τον Ιταλοαμερικανό δισεκατομμυριούχο, Ρόκο Κομίσο, αγγίζει τα 135 εκατ. ευρώ!

Ο Κομίσο στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να αποκτήσει την Μίλαν, αλλά χωρίς επιτυχία, καθώς οι συζητήσεις είχαν ναυαγήσει. Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο μεγιστάνας ετοιμάζεται να «εισβάλλει» στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι New York Times σε σημερινό τους δημοσίευμα, έχουν συμφωνήσει σε όλα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα το ιστορικό deal.

Ο Ιταλοαμερικανός διαθέτει την Mediacom, μια εταιρία που αναλαμβάνει την επικοινωνία και σχεδιάζει στρατηγικές ανάπτυξης άλλων εταιριών, ενώ είναι ιδιοκτήτης και της New York Cosmos.

Οι επαφές ανάμεσα στον Κομίσο και τους Ντέλα Βάλε έγιναν μέσω της εταιρίας JP Morgan, καθώς η οικογένεια έψαχνε τρόπο να αποχωρήσει άμεσα από την Φιορεντίνα, λόγω της κόντρας που έχει με τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας. Οι ανακοινώσεις αναμένονται από Δευτέρα, όταν και θα ολοκληρωθεί και τυπικά το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ