«Αναλαμβάνει την Μίλαν ο Μάρκο Τζιανπάολο»

«Αναλαμβάνει την Μίλαν ο Μάρκο Τζιανπάολο»

Οι Ιταλοί θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του Μάρκο Τζιανπάολο με την Μίλαν και ο 51χρονος τεχνικός αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ροσονέρι.

Στο πρόσωπο του Μάρκο Τζιανπάολο φαίνεται πως βρήκε η Μίλαν τον αντικαταστάτη του Τζενάρο Γκατούζο, με τα ιταλικά δημοσιεύματα να εμφανίζουν τον 51χρονο τεχνικό έτοιμο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ροσονέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο έμπειρος τεχνικός ταξίδεψε στο Μιλάνο και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Μίλαν. Οι δύο πλευρές μετά από αρκετές ώρες συζητήσεων, κατέληξαν σε συμφωνία και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψή του.

Ο Μάρκο Τζιανμπάολο τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Σαμπτνόρια, με την οποία μάλιστα είχε συμβόλαιο μέχρι το 2020. Η πρόταση και η προοπτική της Μίλαν, ωστόσο, άλλαξαν τα δεδομένα, με τον 51χρονο να αφήνει τη Γένοβα για το Μιλάνο.

Οι άνθρωποι της Μίλαν θεωρούν ότι ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να αναλάβει την αναγέννηση της ομάδας και να την επαναφέρει στις επιτυχίες, αλλά και στα αστέρια του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ