Αντσελότι για Χάμες: «Δεν ξέρω αν έρθει, αλλά το ελπίζουμε»

Αντσελότι για Χάμες: «Δεν ξέρω αν έρθει, αλλά το ελπίζουμε»

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Νάπολι, με τον Κάρλο Αντσελότι να αναφέρει πως ελπίζει να τον δει με τη φανέλα της ομάδας.

Η Νάπολι προσπαθεί να ενισχυθεί για να μπορέσει να εμφανιστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα απέναντι στο απόλυτο φαβορί τη Γιουβέντους. Πρώτος στόχος για τον Κάρλο Αντσελότι είναι ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για την προοπτική να φέρει στο «Σαν Παόλο» τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν, επιστρέφοντας από τον διετή δανεισμό του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Αντσελότι γνωρίζει πολύ καλά τον Κολομβιανό αφού είχε τεθεί υπό τις οδηγίες του για το διάστημα που προπονούσε τη «βασίλισσα», αλλά και τους Βαυαρούς. Μάλιστα ο 60χρονος ανέφερε ότι ελπίζει να ολοκληρωθεί η συμφωνία, ενώ αποκάλυψε και τις θέσεις που θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι:

«Δεν ξέρω αν έρθει, αλλά το ελπίζουμε. Τον γνωρίζω πολύ καλά, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Τον χρησιμοποιούσα ως αριστερό εξτρέμ και 10άρι, ακόμα και δεξιά. Η θέση του στο γήπεδο δεν είναι πρόβλημα. Είναι προσαρμόσιμος, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ