«Η Λάτσιο εξετάζει Χασάν για αντί – Καϊσέδο»

«Η Λάτσιο εξετάζει Χασάν για αντί – Καϊσέδο»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Αχμέντ Χασάν είναι ένας από τους επιθετικούς που εξετάζει ο τεχνικός της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντζάγκι, αν πουληθεί ο Φελίπε Καϊσέδο.

Την περίπτωση του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος πέρσι έπαιξε ως δανεικός στον Ολυμπιακό, εξετάζει η Λάτσιο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες οι Ιταλοί.

Η ομάδα της Ρώμης φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αιγύπτιου επιθετικού της Μπράγκα, τον οποίο ο τεχνικός του ιταλικού συλλόγου, Σιμόνε Ιντζάγκι, προορίζει για αντικαταστάτη του Φελίπε Καϊσέδο. Ο στράικερ από το Εκουαδόρ όπως όλα δείχνουν θα πουληθεί το φετινό καλοκαίρι, με την Λιντς, την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και ομάδες από την Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό των Λατσιάλι.

Με αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, ένας από τους παίκτες που ενδεχομένως θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Φελίπε Καϊσέδο είναι ο Αχμέντ Χασάν. Η ιστοσελίδα «lalaziosiamonoi» πάντως αναφέρει ότι για να μπορέσει η Λάτσιο να αποκτήσει τον Αιγύπτιο επιθετικό θα πρέπει να δώσει περί τα 3 εκατ. ευρώ.

Πέρσι, ο 26χρονος στράικερ έπαιξε σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 15 γκολ σε 1.693 λεπτά συμμετοχής. Με την Μπράγκα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 101 ματς, έχοντας καταγράψει 24 γκολ και 14 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ