Μπενεβέντο – ΣΠΑΛ 1-2

Μπενεβέντο – ΣΠΑΛ 1-2

Με τον Φλοκάρι να σκοράρει δις και να υπογράφει την ανατροπή, η ΣΠΑΛ πέρασε από την έδρα της Μπενεβέντο (2-1), παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά που θα κάνει για την παραμονή της στην Serie A.

Η θρυλική μάγισσα που κοσμεί το έμβλημα της δεν δύναται να συνδράμει αγωνιστικά, διαθέτει το πιο αδύναμο ρόστερ στην κατηγορία και μετά από 17 αγώνες, έχει στο βαθμολογικό της σακούλι μονάχα έναν βαθμό.

Η Μπενεβέντο μοιάζει καταδικασμένη για υποβιβασμό κάτι που επιβεβαιώθηκε και το απόγευμα της Κυριακής (17/12): Προηγήθηκε κόντρα στην επίσης νεοφώτιστη ΣΠΑΛ, δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει το αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή (1-2) χάρη σε δύο γκολ του Σέρτζιο Φλοκάρι.

Στο 59′ ο Μικέλε Κρεμονέσι σκόραρε, στη λάθος όμως εστία, δίνοντας στους γηπεδούχους το προβάδισμα. Η χαρά τους όμως κράτησε μόλις πέντε λεπτά, καθώς στο 64′ ο Σέρτζιο Φλοκάρι ισοφάρισε με προβολή προ κενής εστίας.

Στο 73′ ο 36χρονος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό και ομαδικό τέρμα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή με ένα ακόμα εξ επαφής γκολ, έπειτα από απόκρουση του Μπρινιόλι σε σουτ του Ματιέλο.

Η ΣΠΑΛ του Μάριου Οικονόμου (έμεινε στον πάγκο) πήρε έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο στην κούρσα της σωτηρίας, ισοβαθμώντας πλέον με την 17η Τζένοα αλλά παραμένοντας κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

To 1-1 από τον Φλοκάρι 

https://www.youtube.com/watch?v=IpNZ5Qr3lwE

Το 1-2 από τον Φλοκάρι 

https://www.youtube.com/watch?v=tvlqLTqjWOM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ