«Η Ρόμα συμφώνησε με Γιορέντε»

«Η Ρόμα συμφώνησε με Γιορέντε»

Η Ρόμα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Φερνάντο Γιορέντε όπως αποκαλύπτουν ιταλικά δημοσιεύματα . Ο Ισπανός επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Τότεναμ.

Ο Φερνάντο Γιορέντε έμεινε ελεύθερος από τη Τότεναμ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «calciomercato.it», η Ρόμα έχει συμφωνήσει με τον Ισπανό φορ.

Ο 34χρονος αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια με την φανέλα των «πετεινών»  σκοράροντας 13 τέρματα και δίνοντας 6 ασίστ σε σύνολο 66 αγώνων. Οι περσινές του παρουσίες στο Champions League βοήθησαν στο μέγιστο την ομάδα του Λονδίνου, όπως το γκολ με την Σίτι, για να φτάσει στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η παρουσία του Γιορέντε στη Ρώμη δεν συνεπάγεται με θέση βασικού, καθώς όπως όλα δείχνουν ο διακαής πόθος των «Ρωμαίων» είναι ο Γκονζάλο Ιγκουαίν. Ωστόσο όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του «calciomercato.it» o Αθλητικός Διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Τζανλούκα Πετράκι έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Φερνάντο Γιορέντε, προκειμένου να γίνει μία ποιοτική προσθήκη στη γραμμή κρούσης της Ρόμα.

Την ίδια στιγμή το μέλλον των υπαρχόντων επιθετικών των «τζαλορόσι», Έντιν Τζέκο και Πάτρικ Σικ είναι «στον αέρα». Αρχικά ο πολύπειρος Βόσνιος δέχεται έντονο «φλερτ» από την Ίντερ, ενώ ο θηριώδης Τσέχος δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και οι ιθύνοντες της Ρόμα ψάχνουν σύλλογο για να τον παραχωρήσουν έστω και δανεικό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ