«Αγγίζει Λοθάνο η Νάπολι»

«Αγγίζει Λοθάνο η Νάπολι»

Ο Ίρβινγκ Λοθάνο που βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι από τον Μάιο, φαίνεται πως τελικά θα γίνει παίκτης των «παρτενοπέι», σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η Νάπολι έχει συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου με τον Ίρβινγκ Λοθάνο, με την μεταγραφή του Μεξικανού να φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Αϊντχόφεν μέχρι το 2023, αλλά η εκπληκτική τελευταία του χρονιά τον έβαλε στα «ραντάρ» αρκετών συλλόγων. Ο Μεξικανός πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό προς το τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα να χάσει το τα τελευταία παιχνίδια της ολλανδικής ομάδας.

Η Αϊντχόφεν αποκλείστηκε από την Βασιλεία στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και έμεινε εκτός Ευρώπης, χάνοντας πολύτιμα έσοδα. Τα 40 εκατ. ευρώ της Νάπολι είναι μια πολύτιμη «ανάσα», επομένως όλες οι πλευρές θα μείνουν ικανοποιημένες. Ο Λοθάνο λοιπόν θα ανακοινώσει την μετακίνησή του στην Νάπολι τις προσεχείς ημέρες, με τον Κάρλο Αντσελότι να προσθέτει έναν παίκτη σε νεαρή ηλικία και με παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο.

Τις προηγούμενες μέρες, οι «παρτενοπέι» συνδέθηκαν με τον Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας και με τον Έβερτον της Γκρέμιο, αλλά με την απόκτηση του 24χρονου ακραίου, οι άλλες επιλογές θα μπουν στο «συρτάρι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ