Μίλαν: «Άκυρο» από Ατλέτικο για Κορέα

Μίλαν: «Άκυρο» από Ατλέτικο για Κορέα

Οι «ροσονέρι» θέλουν δανεικό τον Αργεντινό από την Ατλέτικο, με τους Μαδριλένους, όμως, να ενδιαφέρονται μόνο για πώληση.

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ατλέτικο στην πρόταση της Μίλαν για την απόκτηση του Άνχελ Κορέα με τη μορφή διετή δανεισμού.

Οι «ροσονέρι» ψάχνουν να ενισχυθούν στον επιθετικό τομέα πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και εδώ και αρκετό διάστημα παλεύουν να «κλείσουν» τη μεταγραφή του Αργεντινού.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ιταλικά Μέσα, η ομάδα του Μιλάνου έκανε πρόσφατα νέα προσπάθεια για την απόκτηση του 24χρονου, με την Ατλέτικο, όμως, να της ρίχνει… άκυρο.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί φαίνεται πως ζήτησαν τον δανεισμό του για δύο χρόνια (5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν) και να υπάρξει υποχρεωτική οψιόν αγοράς μετά την διετία στα 25 εκατ. ευρώ, πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό από τους «ροχιμπλάνκος.

Και αυτό γιατί στη Μαδρίτη είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν μόνο την πώληση νεαρού άσου, καθώς θέλουν άμεσα… ρευστό στα ταμεία, προκειμένου να κινηθούν για την απόκτηση του Ροντρίγκο από τη Βαλένθια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ