Ίντερ: «Πρώτος στόχος ο Ματουιντί, προσπαθεί και για Μάτρι»

Ίντερ: «Πρώτος στόχος ο Ματουιντί, προσπαθεί και για Μάτρι»

Έτοιμη να επιστρέψει και να διεκδικήσει τον Μπλεζ Ματουιντί είναι η Ίντερ, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και ο Μάτρι της Σασουόλο.

Η Ίντερ συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, έπειτα από την απόκτηση του Ρουμέλου Λουκάκου. Επόμενος στόχος μοιάζει ο Μπλεζ Μαντουιντί, ο οποίος μπαίνει στην «επικίνδυνη ζώνη» μαζί με τον Εμρέ Τσαν, καθώς οι πρωταθλητές Ιταλίας θα πρέπει να παραχωρήσουν έναν παίκτη, έως την προθεσμία της Δευτέρας!

Σύμφωνα λοιπόν με την «Gazzetta dello Sport»,η Ίντερ επιστρέφει για δεύτερη φορά με στόχο τον διεθνή Γάλλο, την ίδια στιγμή που οι διαπραγματεύσεις με τον Αρτούρο Βιδάλ δεν καρποφόρησαν.

Ο 32χρονος Ματουιντί δεν θέλει να φύγει από το Τορίνο, όμως έχει πάρει το μήνυμα, καθώς δεν φαίνεται να υπολογίζεται δεόντως, παρά την συμμετοχή τους στο ματς με την Πάρμα. Παράλληλα δέχτηκε κανονικότατα την κλήση από την Εθνική Γαλλίας.

Ταυτόχρονα με την απόκτηση του Ματουιντί, η Ίντερ στοχεύει στην απόκτηση του Μάτρι από την Σασουόλο. Ο 35χρονος επιθετικός προορίζεται ως «back up» του Λουκάκου, ενώ είναι δεδομένο πως ο Ικάρντι δεν θα φορέσει ξανά την φανέλα των «νερατζούρι».

Ο Αλεσάντρο Μάτρι αγωνίστηκε στην Γιουβέντους του Αντόνιο Κόντε (2011-2013) σημειώνοντας 31 γκολ, ενώ κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα και δύο Σούπερ Καπ υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού! Ο πρώην επιθετικός της Μίλαν δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή της Σασουόλο, οπότε η αξία του στο μεταγραφικό χρηματιστήριο δεν είναι αρκετά υψηλή!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ