Λάτσιο-Ρόμα 1-1

Λάτσιο-Ρόμα 1-1

Λάτσιο και Ρόμα σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια από μεριάς φάσεων και σασπένς, αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A.

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι από πλευρά θεάματος και φάσεων, Λάτσιο και Ρόμα, πήραν από έναν βαθμό, με το τελικό 1-1 να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία ομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα στην ιστορία των δύο ομάδων, με τους «λατσιάλι» και τους «τζιαλορόσι» να στέλνουν τη μπάλα στο δοκάρι πέντε φορές. Η «τυπικά» γηπεδούχος Λάτσιο, ήταν εκείνη που άνοιξε τον χορό των δοκαριών, με τον Λούκας Λέιβα στο 4′ , για να απαντήσει ο Ζανιόλο στο 6′. Ο Λουίς Αλμπέρτο στο 9′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά εκείνη που προηγήθηκε ήταν η Ρόμα.

Η ομάδα του Πάολο Φονσέκα ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του πρώην παίκτη των «λατσιάλι», Κολάροφ στο 17′, έπειτα από χέρι του Σάβιτς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με τον Ιμόμπιλε να στέλνει και εκείνος τη μπάλα στο δοκάρι στο 25′, ενώ ακολούθησε άλλο ένα δοκάρι από τον Ζανιόλο και ένα ακόμα από τον Κορέα. Οι δύο ομάδες έχασαν και άλλες ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν προηγούμενοι στο σκορ στα αποδυτήρια, με τις 21 τελικές να αποτελούν ρεκόρ για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η Ρόμα έχασε με το ξεκίνημα μια ακόμα ευκαιρία με τον Ζανιόλο στο 46′, αλλά τελικά οι «λατσιάλι» βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 58′ η Λάτσιο λοιπόν πήρε αυτό που της άξιζε καθώς ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Ιμόμπιλε, ο οποίος με τη σειρά του σέρβιρε στον Λουίς Αλμπέρτο για το 1-1.

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν με τις δύο ομάδες να ρίχνουν το ρυθμό τους, αλλά να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Στις καθυστερήσεις μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα ένα δοκάρι με τον Παρόλο, ενώ το γκολ που πέτυχαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR.

Το τελικό 1-1 άφησε και τις δύο ομάδες με παράπονο, καθώς η Ρόμα δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ η Λάτσιο έχασε την ευκαιρία να πετύχει το απόλυτο. Τέλος, οι «τζιαλορόσι» έμειναν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς νίκη επί της Λάτσιο (ως τυπικά φιλοξενούμενοι), με την τελευταία εκτός έδρας νίκη να είναι τον Δεκέμβριο του 2016.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ