«Ψήνεται» τράμπα μεταξύ Μίλαν και Άιντραχτ

«Ψήνεται» τράμπα μεταξύ Μίλαν και Άιντραχτ

Μίλαν και Άιντραχτ βρίσκονται σε επικοινωνία για την ολοκλήρωση μιας αμοιβαίας μετακίνησης ποδοσφαιριστών λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Η Μίλαν εδώ και αρκετά χρόνια, μόνο στη φανέλα θυμίζει τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια σειρά από τραγικών επιλογές παικτών οι οποίοι αποκτήθηκαν έναντι εξωφρενικών ποσών, έχει βάλει υποθήκη το οικονομικό μέλλον του συλλόγου, με την Μίλαν να έχει σοβαρό πρόβλημα με το FFP.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι η απόκτηση του Αντρέ Σίλβα από την Πόρτο το 2017 έναντι 38 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός στράικερ ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, έχοντας μόλις 21 γκολ σε 81 ματς μακριά από το προστατευμένο περιβάλλον των Δράκων του Οπόρτο.

Πέρσι μάλιστα δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη με τα στατιστικά εκ νέου να μην εντυπωσιάζουν, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται ούτε για την φετινή χρονιά. Οι ροσονέρι μάλιστα φαίνεται πως ψάχνουν τρόπο για να… ξεφορτωθούν τον Πορτογάλο στράικερ μέσω τράμπας με τη γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι περσινοί ημιφιναλίστ μάλιστα δίνουν τον Κροάτη Άντε Ρέμπιτς για να αποκτήσουν τον Σίλβα. Οι δύο ποδοσφαιριστές μετακινούνται αμοιβαία υπό το καθεστώς δανεισμού για δύο σεζόν, με τη Μίλαν να διατηρεί το δικαίωμα να τον αγοράσει αν καταβάλει 25 εκατ. ευρώ. Ο Κροάτης βρίσκεται στο Μιλάνο για τα ιατρικά μάλιστα και θα ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα.

Ο Ρέμπιτς πρόκειται για μια… συμπαθητική περίπτωση ποδοσφαιριστή καθώς είναι πολυθεσίτης και καλύπτει με επιτυχία τόσο τη θέση του επιθετικού όσο και του δεύτερου επιθετικού και του «10ριού», ενώ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν πέρσι με την Άιντραχτ έχοντας 10 γκολ και 6 ασίστ σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το 2018 ήταν βασικός με τους Κροάτες κατά την εκπληκτική πορεία τους μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ στη Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ