Έξαλλος ο Αντσελότι με τα αποδυτήρια του Σαν Πάολο

Έξαλλος ο Αντσελότι με τα αποδυτήρια του Σαν Πάολο

Ο Κάρλο Αντσελότι τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Νάπολι, εκφράζοντας την οργή του για την κατάσταση των αποδυτηρίων της ομάδας.

Η Νάπολι στα δύο πρώτα παιχνίδια στη φετινή Serie A αγωνίστηκε εκτός έδρας με τις Φιορεντίνα και Γιουβέντους.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής των «παρτενοπέι», Κάρλο Αντσελότι, ο κύριος λόγος για τον οποίο η ομάδα δήλωσε την επιθυμία της να αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος μακριά από το Σαν Πάολο είναι οι εργασίες που θα γίνονταν στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Η Νάπολι αντιμετωπίζει Σαμπντόρια και Λίβερπουλ κατά σειρά εντός έδρας, με τον «Καρλέτο» να ξεσπά κατά των υπευθύνων:

«Είδα την κατάσταση στα αποδυτήρια του Σαν Πάολο. Δεν υπάρχουν λόγια. Αποδέχθηκα το αίτημα της διοίκησης να παίξουμε εκτός έδρας τα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος ώστε να δοθεί ο χρόνος να γίνουν οι εργασίες, όπως μας είχαν υποσχεθεί. Σε δύο μήνες μπορείς να χτίσεις σπίτι, αλλά δεν ήταν σε θέση να ξαναφτιάξουν τα αποδυτήρια.

Πού θα πρέπει να αλλάξουμε για να παίξουμε κόντρα σε Σαμπντόρια και Λίβερπουλ; Είμαι οργισμένος με την ασυνέπεια και την ανικανότητα αυτών που έπρεπε να κάνουν αυτές τις εργασίες. Πώς μπόρεσαν Περιφέρεια, Δήμος και Επίτροποι να μην αναλάβουν τις δεσμεύσεις τους; Βλέπω μια περιφρόνηση και μια αδιαφορία προς την ομάδα της πόλης. Είμαι απογοητευμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ