Δεν δούλεψε το VAR στο Τζένοα- Αταλάντα (vid)

Δεν δούλεψε το VAR στο Τζένοα- Αταλάντα (vid)

«Σάλος» έχει προκληθεί στην Ιταλία, μετά από ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε η Τζένοα στο παιχνίδι εναντίον της Αταλάντα, με τον διαιτητή να μην έχει την πολυτέλεια του VAR, καθώς δεν λειτουργούσε εκείνη τη στιγμή.

Η Αταλάντα πήρε το διπλό στην έδρα της Τζένοα με γκολ του Ντουβάν Ζαπάτα στο 95′ (1-2), αλλά όλα θα ήταν πιο εύκολα για την ομάδα του Γκασπερίνι εάν δεν δινόταν ανύπαρκτο πέναλτι στο 90′ υπέρ των Γενοβέζων.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας και ενώ η Αταλάντα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε μία «βουτιά» επιτιθέμενου.

Ενώ, λοιπόν, θα μπορούσε ο ρέφερι να δει στο VAR ότι δεν υπάρχει παράβαση, ο προπονητής της Αταλάντα, Γκασπερίνι, αποκάλυψε στη συνέντευξη τύπου ότι ο το ριπλέι δεν δούλεψε. Η αποκάλυψη έγινε από τον διοργανωτή της αναμέτρησης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε το βίντεο λόγω τεχνικού προβλήματος.

«Οι διαιτητές μετά το παιχνίδι μου ζήτησαν συγγνώμη για το πέναλτι που δόθηκε στον Κουαμέ, καθώς το VAR δεν λειτούργησε. Οι εικόνες έδειξαν ότι δεν υπήρξε καμία επαφή, αλλά το είχα δει αυτό και μέσα από το γήπεδο», είπε Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Για καλή τύχη του διαιτητή, δεν διαμορφώθηκε αποτέλεσμα στο παιχνίδι, αφού ο Ντουβάν Ζαπάτα, σκόραρε στις καθυστερήσεις, «γράφοντας» το 2-1 στο 95′.

Δείτε την επίμαχη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ