Κάλιαρι – Τζένοα 3-1

Κάλιαρι – Τζένοα 3-1

Η Κάλιαρι δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση που δέχτηκε στο 83΄και με δύο γκολ στα επόμενα 4 λεπτά πήρε τη δεύτερη εφετινή της νίκη στη Serie A επί της Τζένοα με 3-1

Η Κάλιαρι είχε ανοίξει το σκορ στο 49ο λεπτό και το κρατούσε οδεύοντας προς μια δύσκολη νίκη.  Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια επτά λεπτά πριν το 90΄!

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταίας τους λέξη και με σύμμαχο την τύχη, (αυτογκολ του Ζαπάτα) ανέκτησαν αμέσως το προβάδισμα και στο 87΄ με τον Ζοάο Πέδρο «τελείωσαν» την αντίπαλό τους (3-1).

Πιο αναλυτικά, μετά από δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, η Κάλιαρι πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1).  Μετά την Πάρμα, ήταν η σειρά της Τζένοα να υποκλιθεί στην ομάδα του Ρονάλντο Μαράν.

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Σαρδηνία στο 49’, με τους Γενοβέζους να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο εν τέλει ήρθε, με ευθύβολο σουτ του Κουαμέ (83’).

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους αφού με αυτογκολ ο Ζαπάτα έβαλε την Κάλιαρι και πάλι μπροστά στο σκορ 84’, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν και τρίτο γκολ με τον Ζοάο Πέδρο στο 87′,  για το τελικό 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ