Διπλό για Ρόμα, σαρωτική εντός έδρας η Λάτσιο (vids)

Διπλό για Ρόμα, σαρωτική εντός έδρας η Λάτσιο (vids)

Η Ρόμα πέτυχε δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λέτσε, την ώρα που η Λάτσιο έριχνε τεσσάρα στην Τζένοα (4-0) στο Ολίμπικο.

Ρόμα και Λάτσιο συνεχίζουν την παράλληλη πορεία τους στις τελευταίες αγωνιστικές της Serie A. Την 4η νίκησαν αμφότερες, την 5η έχασαν και τώρα στην 6η αγωνιστική επέστρεψαν στις νίκες.

Η Ρόμα για να το καταφέρει αυτό χρειάστηκε ένα γκολ του Έντιν Τζέκο στο 56’ μετά από ασίστ του Μχιταριάν, την ώρα που ο Κολάροφ έχασε πέναλτι στο 80’. Οι τζιαλορόσι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις καλύτερες ευκαιρίες όμως οι γηπεδούχοι με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη βασικό, τους έκαναν τη ζωή δύσκολη μέχρι το τέλος.

Αντίθετα η Λάτσιο είχε ένα εύκολο απόγευμα στο Ολίμπικο κόντρα στην Τζένοα. Για αυτό φρόντισε ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς με το καλησπέρα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 7’, ενώ ο Ράντου έφτασε το σκορ ημιχρόνου στο 2-0, σκοράροντας στο 40’.

Οι λατσιάλι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι και αυτό φάνηκε και στο δεύτερο μέρος όταν ο παικταράς Σάβιτς από σκόρερ έγινε δημιουργός για το 3-0 του Καισέδο στο 59’, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 78’.

https://youtu.be/uGplwx7U8FM

Επιτέλους νίκη και για την Ουντινέζε μετά από τρεις σερί αγωνιστικές. Οι ζεμπρέτε επικράτησαν με 1-0 της Μπλόνια με γκολ του Στέφανο Οκάκα στο 27′ και ανέβηκε στην 10η θέση με 7 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ