Ριμπερί: «Είμαι μεγάλος σε ηλικία, αλλά και… πεινασμένος»

Ριμπερί: «Είμαι μεγάλος σε ηλικία, αλλά και… πεινασμένος»

Ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Σαν Σίρο στη νίκη της Φιορεντίνα επί της Μίλαν, αστειεύτηκε για την ηλικία του, αλλά τόνισε πως είναι ακόμη... πεινασμένος.

Η Φιορεντίνα πέτυχε μια τεράστια νίκη κόντρα στη Μίλαν με 3-1 και μάλιστα εκτός έδρας, με τον Φρανκ Ριμπερί να αγωνίζεται και να είναι ο κορυφαίος παίκτης των βιόλα στο ματς.

Ο Γάλλος σταρ αποθεώθηκε στο «Σαν Σίρο» από τους οπαδούς της Μίλαν για την εκπληκτική του εμφάνιση με την Φιορεντίνα και στο φινάλε του ματς δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με την ηλικία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος, είναι πάντα ξεχωριστό να παίζεις στο Σαν Σίρο, ένα τόσο μεγάλο στάδιο, γεμάτο από οπαδούς. Είναι λίγο δύσκολο για τους οπαδούς της Μίλαν αυτή τη στιγμή όμως πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και αυτό ήταν σημαντικό για μας», και συνέχισε:

«Ναι, είμαι μεγάλος σε ηλικία αλλά νιώθω νέος στο χορτάρι! Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, το αγαπώ. Ήμουν πεινασμένος όταν ήρθα στην Φιορεντίνα και με ενθουσιάζει να βλέπω την ομάδα να τα πηγαίνει τόσο καλά.

Ήρθα για να βοηθήσω την Φιορεντίνα, τους παίκτες και τους οπαδούς. Είμαι χαρούμενος αλλά θα πρέπει να δουλεύω κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα, για να παίζω όπως έκανα με την Μίλαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ