Πετάει φωτιές η Αταλάντα, «γκέλες» για Ρόμα, Λάτσιο

Πετάει φωτιές η Αταλάντα, «γκέλες» για Ρόμα, Λάτσιο

Το «τρένο» της Αταλάντα συνεχίζει να προελαύνει (3-1 τη Λέτσε), ενώ ισόπαλες αναδείχτηκαν Ρόμα (1-1) και Λάτσιο (2-2) απέναντι σε Κάλιαρι και Μπολόνια.

Το «τρένο» της Αταλάντα συνεχίζει να προελαύνει (3-1 τη Λέτσε), ενώ ισόπαλες αναδείχτηκαν Ρόμα (1-1) και Λάτσιο (2-2) απέναντι σε Κάλιαρι και Μπολόνια.

Η Αταλάντα συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στη Serie A, πετυχαίνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (μετράει τέσσερα «διπλά») επί της Λέτσε (3-1). Αντίθετα η Ρόμα αναδείχτηκε ισόπαλη στο «Ολίμπικο» με την Κάλιαρι (1-1), όπως και η Λάτσιο στην έδρα της Μπολόνια (2-2).

Η ομάδα του Γκασπερίνι επικράτησε 3-1 της Λέτσε και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας ακόμα μία εκπληκτική εμφάνιση. Οι «μπεργακμάνσκι» άνοιξαν το σκορ στο 35′, με τον συνήθη ύποπτο, Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος πέτυχε το έκτο του γκολ στη φετινή Serie A.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους, με τον Αλεχάντρο Γκόμες να γράφει το 2-0 ύστερα από ασίστ του Ντουβάν, πέντε λεπτά αργότερα (40′).

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δέυτερο μέρος, με τον Γκόσενς να γράφει το 3-0 στο 56ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε η Λέτσε ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Λουτσιόνι στο 86′. Η Αταλάντα σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στη Serie A, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντίθετα συνεχίζουν να βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η Ρόμα έχασε βαθμούς στο «Ολίμπικο» απέναντι στην πολύ καλή Κάλιαρι της φετινής σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζοάο Πέδρο στο 26′, παγώνοντας τους γηπεδούχους, των οποίων η αντίδραση ήταν άμεση.

Οι «τζιαλορόσι» ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Κεπιτέλι στο 31ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν την πλήρη ανατροπή, αλλά δεν κατάφερναν να διασπάσουν την άμυνα των «Ροσομπλού», με τον Πάουλο Φονσέκα να περνά τον Νίκολα Κάλινιτς στο 75′. Ο Κροάτης φορ βρήκε δίχτυα στο 90ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη του VAR.

Μπολόνια και Λάτσιο αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 με τους γηπεδούχους να προηγούνται ισάριθμες φορές, αλλά τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με δύο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε πριν το ημίχρονο. Η ισοπαλία δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ