Ίντερ – Γιουβέντους 1-2

Ίντερ – Γιουβέντους 1-2

Η Γιουβέντους απέδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι είναι η κυρίαρχος στη Serie A, καθώς επικράτησε της μέχρι σήμερα «απόλυτης» Ίντερ στο Τζουσέπε Μεάτσα με 2-1 και πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Ίντερ είχε κάνει το απόλυτο μέχρι την έκτη αγωνιστική στη Serie A και όλη τη βδομάδα προετοιμαζόταν για το μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, για να αποδείξει πως φέτος μπορεί να της βάλει δύσκολα και να πάρει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν στην κορυφή πριν το ματς με τους μπιανκονέρι, όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς η Μεγάλη Κυρία απέδειξε γιατί είναι η απόλυτη κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία. Στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν μέχρι τώρα η Γιούβε έδειξε ότι δεν γίνεται να τη ξεγράφεις και με δύο γκολ των Αργεντινών, Ντιμπάλα και Ιγκουαίν νίκησε την Ίντερ και πέρασε στην κορυφή της Serie A.

Η Γιουβέντους λοιπόν με εμφάνιση πρωταθλήτριας πέρασε από το Μιλάνο, με γκολ του Ιγουαΐν στο 80′ κι έσπασε το αήττητο της Ίντερ. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από πολύ νωρίς ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό, καθώς προηγήθηκαν με γκολ του Ντιμπάλα στο 4ο λεπτό και μετά από λάθος του Χαντάνοβιτς που δεν εκτίμησε σωστά τη φάση.

Στη συνέχεια η Ίντερ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 18ο λεπτό κέρδισε και πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός ήταν εύστοχος, ισοφάρισε σε 1-1 και έβαλε φωτιά στο Μεάτσα. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο η Γιούβε κυριάρχησε, έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τον Ρονάλντο να έχει τις περισσότερες εξ αυτών (είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος).

Στο 80ο λεπτό όμως και ενώ είχε εντείνει την πίεση της η Μεγάλη Κυρία ο Ιγκουάιν έκανε το 2-1 και έδωσε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και δείχνοντας κυρίως ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό. Με το διπλό αυτό η Γιουβέντους έφτασε τους 19 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές και πέρασε μόνη πρώτη, ενώ ακολουθεί η Ίντερ με 18.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν (56′ Μπαστόνι), Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ντ’ Αμπρόζιο, Ασαμόα, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Σένσι (34′ Βεσίνο), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (78′ Πολιτάνο).

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (62′ Μπετανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (62′ Ιγουαΐν), Ντιμπάλα (71′ Εμρέ Τσαν), Ρονάλντο

https://www.youtube.com/watch?v=7tsso2BFAq4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ