Ποιά Ρώμη; Διακοπές στην Βενετία ο Μανωλάς

Ποιά Ρώμη; Διακοπές στην Βενετία ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς εκμεταλλεύτηκε τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα και ταξίδεψε στην Βενετία για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του.

Η Εθνική ομάδα αγωνίστηκε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Ιταλία αλλά ο Κώστας Μανωλάς ήταν από τους παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ και έτσι βρήκε την ευκαιρία για ολιγοήμερη… απόδραση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «Calcio Napoli 24» ο Έλληνας αμυντικός από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στην Βενετία όπου θα περάσει το Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένειά του και φίλους του.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα: «Ο Μανωλάς έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στην Βενετία, εκεί όπου τον περίμεναν από την Παρασκευή η σύζυγός του και τα παιδιά τους. Ο αμυντικός της Νάπολι, συνοδευόμενος από δύο φίλους που έφτασαν την Παρασκευή στην Νάπολη από την Ελλάδα και από έναν Ναπολιτάνο φίλο, θα περάσει το Σαββατοκύριακο στην Βενετία, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του ιταλικού πρωταθλήματος και τη μη κλήση του στην εθνική Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ