Ο Ρόντγουελ συμφώνησε με τη Ρόμα

Ο Ρόντγουελ συμφώνησε με τη Ρόμα

Ο Τζακ Ρόντγουελ επέλεξε τον Σεπτέμβριο να μην αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και δικαιώθηκε στις... καθυστερήσεις, αφού αναμένεται να κλείσει στη Ρόμα!

Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Τζακ Ρόντγουελ μονοπώλησε την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού και ταλαιπώρησε τον Νίκο Νταμπίζα. Εν τέλει, ο Άγγλος αμυντικός χαφ προτίμησε να μείνει ελεύθερος παρά να μετακομίσει στην Αθήνα.

Ο Ρόντγουελ περίμενε κάτι εξαιρετικό για την καριέρα του και μάλλον το βρήκε… Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ρόντγουελ συμφώνησε με τη Ρόμα και θα ταξιδέψει στη Ρώμη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Προφανώς, ο Ρόντγουελ δεν θα τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αλλά θα αρχίσει προπονήσεις ώστε να επανακτήσει τη φόρμα του και θα αποκτήσει το δικαίωμα να παίξει από την 1/1/2020.

Ρίσκαρε ο Ρόντγουελ επιλέγοντας να μείνει χωρίς ομάδα, όμως εάν επιβεβαιωθεί η ένταξη του στη Ρόμα, τότε δικαιώθηκε. Αναμφίβολα, μία από τις κορυφαίες της Serie A θα είναι μία σημαντική ευκαιρία για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ