Μίλαν : Σκέφτεται να φύγει ο Μπονούτσι

Μίλαν : Σκέφτεται να φύγει ο Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της Μίλαν και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους ροσονέρι με πιθανότερο προορισμό την Premier League.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λεονάρντο Μπονούτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους για λογαριασμό της μισητής Μίλαν, όντας εντυπωσιασμένος από το πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι νέοι ιδιοκτήτες των ροσονέρι και ανυπομονώντας να γίνει ο ηγέτης της άμυνας των Μιλανέζων.

Ο Ιταλός αμυντικός έχει ο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, έγινε αρχηγός λόγω της εμπειρίας του και όλα έδειχναν πως ήταν ιδανικά και για την Μίλαν και για τον ίδιο.

Τώρα, περίπου πέντε μήνες μετά ο Μπονούτσι δεν είναι ευχαριστημένος από την πορεία της ιταλικής ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην όγδοη θέση και κυνηγάει μήπως προλάβει τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.

Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους και το γεγονός πως φέτος η Μίλαν είναι πολύ μέτρια τον έχει απογοητεύσει και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Για τον Μπονούτσι είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία και από την Ισπανία, όμως αυτός που τον θέλει διακαώς είναι ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός προπονητής θέλει απεγνωσμένα να αντικαταστήσει τον Νταβίντ Λουίζ που θα φύγει και ο Μπονούτσι είναι η ιδανική λύση.

Αν αποφασίσει όντως να φύγει ο Ιταλός αμυντικός, τότε είναι δεδομένο πως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ θα δώσουν μάχη για να τον κάνουν δικό τους. Το ποσό που θα ζητήσει η Μίλαν για τον Μπονούτσι θα είναι στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του λίγες ομάδες (εκτός των προηγουμένων) μπορούν να το αντέξουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ