Ρατσιστική επίθεση στον Μπαλοτέλι, αποχώρησε έξαλλος από το γήπεδο (vid)

Ρατσιστική επίθεση στον Μπαλοτέλι, αποχώρησε έξαλλος από το γήπεδο (vid)

O επιθετικός της Μπρέσια, Μάριο Μπαλοτέλι, δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο ματς της Ελλάς Βερόνα με την Μπρέσια, κλώτσησε τη μπάλα στην κερκίδα και αποχώρησε έξαλλος από τον αγωνιστικό χώρο.

Άλλο ένα περιστατικό ρατσισμού στα ευρωπαϊκά γήπεδα και δη στην Ιταλία. Μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο αμυντικός της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί από οπαδούς της Ρόμα στο χτεσινό μεταξύ τους παιχνίδι, ήρθε να προστεθεί και εκείνη στον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός επιθετικός, στο ματς της Ελλάς Βερόνα με την Μπρέσια ξέσπασε, ύστερα από κραυγές που ακούστηκαν από μερίδα των οπαδών των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό, ο Μπαλοτέλι ενώ είχε στην κατοχή του τη μπάλα, σταμάτησε να παίζει και τη κλώτσησε με δύναμη προς την εξέδρα που φιλοξενούσε τους υβριστές του.

Αμέσως μετά ο επιθετικός της Μπρέσια άρχισε να κατευθύνεται εκτός αγωνιστικού χώρου, με τους παίκτες τόσο της Μπρέσια όσο και της Βερόνα να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν για να μην αποχωρήσει.

Χρειάστηκε μάλιστα να παρέμβει και ο διαιτητής Μαριάνι, που μίλησε αρχικά με τον Μπαλοτέλι, ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τα μεγάφωνα να δοθεί προειδοποίηση για διακοπή του αγώνα.

Τελικά, μετά από τρία λεπτά διακοπής, το ματς ξανάρχισε, με τον Μπαλοτέλι να συνεχίζει για την Μπρέσια, να σκοράρει στο 85′ και να δίνει απάντηση στους γηπεδούχους.

Δείτε το περιστατικό:

https://twitter.com/Millar_Colin/status/1191018776164216832

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ