Οπαδοί Μπρέσια: Να σταματήσει να είναι αλαζόνας ο Μπαλοτέλι, δεν είναι Κου Κλουξ Κλαν οι Βερονέζοι»

Οπαδοί Μπρέσια: Να σταματήσει να είναι αλαζόνας ο Μπαλοτέλι, δεν είναι Κου Κλουξ Κλαν οι Βερονέζοι»

Οι οπαδοί της Μπρέσια εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία στηρίζουν τους οργανωμένους της Ελλάς Βερόνα, καλώντας τον Μάριο Μπαλοτέλι να «προσγειωθεί» και να δείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες στον αγωνιστικό χώρο.

Απίστευτα πράγματα στην Ιταλία! Το επεισόδιο με τον Μάριο Μπαλοτέλι και όσα ακολούθησαν με τους οπαδούς της Ελλάς Βερόνα καλά κρατεί.

Μετά τις δηλώσεις Μπαλοτέλι και την τιμωρία του επικεφαλής των Ultras της Ελλάς Βερόνα, ακολούθησε η ανακοίνωση των οπαδών της Μπρέσια.

Οι περισσότεροι θα περίμεναν να καταδικάσουν την ενέργεια των αντίπαλων οπαδών, εκείνοι των «Μπιανκομπλού», αλλά αντίθετα τα… έβαλαν με την γενικότερη συμπεριφορά του «Super Mario», καλώντας τον να σοβαρευτεί.

Όσο για τα συνθήματα εκείνων της Ελλάς Βερόνα; Οι φίλοι της Μπρέσια υποστήριξαν ότι οι Βερονέζοι δεν είναι εκπρόσωποι της Κου Κλουξ Κλαν, όπως τους παρουσιάζει ο κόσμος και ότι «οι προκλήσεις τους δεν ήταν μεγάλες».

Αναμένεται πλέον, το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ γύρω από τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της Μπρέσια:

«Η αλαζονεία που ξεχειλίζει συνεχώς από τον χαρακτήρα του δε δικαιολογείται, ειδικά όταν τη μεταφέρει στον αγωνιστικό χώρο και γίνεται αιτία αποσταθεροποίησης για την ομάδα και έντασης και αμηχανίας για την εξέδρα (θα αναφερθούμε στο υψωμένο δάχτυλο του προς τους οπαδούς της Ίντερ που του φώναζαν ένα σύνθημα εναντίον του αλλά σε καμία περίπτωση ρατσιστικό, για να μη μιλήσουμε για το γεγονός ότι έσπασε τη φωτογραφική μηχανή του φωτογράφου μετά την αντικατάσταση του στη Γένοβα).

Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι ο Μπαλοτέλι είναι Ιταλός από κάθε άποψη και είναι και παιδί της Μπρέσια (αν και πάντα δήλωνε την αγάπη του για τη Μίλαν), αλλά θα πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα: Αφού παίζει στη Μπρέσια επειδή είναι παιδί της πόλης και οπαδός της, θα πρέπει να δείχνει την ίδια, αν όχι μεγαλύτερη, διάθεση και αφοσίωση με τους συμπαίκτες του.

Σίγουρα θα πρέπει να τα έχει αυτά σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι ως σήμερα και δεν αναφερόμαστε προφανώς στο γεγονός ότι έχει βάλει μόνο δύο γκολ, τα οποία δεν έκριναν και τίποτα. Για εμάς αυτό που μετράει είναι η νοοτροπία του, το πάθος, ο σεβασμός, το κίνητρο, η φανέλα που πρέπει να ιδρώνει, έννοιες όλες αυτές που μέχρι σήμερα φαίνεται ότι του είναι άγνωστες (γι’ αυτό ευχόμαστε να διαψευστούμε).

Κανείς δεν του άσκησε ποτέ πίεση, επομένως η νευρικότητα που τον διακατέχει και τον μεταμορφώνει κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο (και όχι μόνο στη Βερόνα) είναι ανεξήγητη, τουλάχιστον για εμάς.

Οι προκλήσεις προς το πρόσωπο του όντως υπήρξαν αλλά δεν ήταν μεγάλες (το παραδέχθηκε ακόμη κι ο ίδιος δημοσίως την επόμενη μέρα). Αυτό προφανώς δε σημαίνει ότι είναι αποδεκτά και σωστά συγκεκριμένα συνθήματα, αλλά δε σημαίνει ούτε ότι οι οπαδοί της Βερόνα είναι όλοι ρατσιστές και η curva της Βερόνα είναι κάτι σαν την Κου Κλουξ Κλαν, όπως θέλουν κάποιοι να μας κάνουν να πιστέψουμε.

Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα το Σάββατο μαζί -και πάνω από όλους- με τον Μάριο Μπαλοτέλι αυτού του καλοκαιριού, δηλαδή με τον ποδοσφαιριστή που είπε ότι έβαλε μυαλό, ότι ωρίμασε, ότι αγαπάει την υπέροχη πόλη μας και ότι θέλει να δώσει το μάξιμουμ για να αλλάξει (προφανώς προς το καλύτερο) την Μπιανκομπλού ιστορία των τελευταίων ετών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ