Κάλιαρι-Φιορεντίνα 5-2 (pic)

Κάλιαρι-Φιορεντίνα 5-2 (pic)

Η Κάλιαρι διέσυρε τη Φιορεντίνα με σκορ 5-2 για την 12η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 3η θέση του πρωταθλήματος! Οι «βιόλα» έμειναν στην 8η θέση με 16 βαθμούς.

Κάλιαρι… πέντε αστέρων προελαύνει στη Serie A!

Η ομάδα από τη Σαρδηνία διέλυσε με σκορ 5-2 τη Φιορεντίνα και ανέβηκε στην 3η θέση της Serie A, με 24 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές, πραγματοποιώντας μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον αδικοχαμένο Ντάβιντε Αστόρι, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.

Στο 30′ είχε γίνει ήδη το 3-0 για την Κάλιαρι, με τα γκολ των Ρογκ (17′), Πισακάνε (26′) και Σιμεόνε (34′). Το 3-0 ήταν σκορ ημιχρόνου, ενώ μέχρι το 65′ το σκορ είχε φτάσει στο 5-0, χάρη στα τέρματα των Ζοάο Πέδρο (54′) και Ναϊνγκολάν (65′). Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε από τα δύο γκολ του Βλάχοβιτς στο 75′ και το 87′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΛΙΑΡΙ: Όλσεν, Κατσιατόρε, Πισατσάνε, Κλαβάν, Πελεγκρίνι, Ναντέζ (83′ Ραγκάτσου), Τσιγκαρίνι, Ρογκ, Ναϊνγκολάν (78′ Κάστρο), Πέδρο, Σιμεόνε (74′ Τσέρι)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πετζέλα, Κάσερες, Λιρόλα (46′ Σοτίλ), Πούλγκαρ, Μπαντέλ, Καστροβίλι (67′ Μπενάσι), Ντάλμπερτ, Βλάχοβιτς, Κιέζα (73′ Γκεζάλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ