Νάπολι : Οι ποδοσφαιριστές φοβούνται για τη ζωή τους

Έκτος ελέγχου είναι η κατάσταση στη Νάπολι, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των παρτενοπέι αλλά και την σύγκρουση των παικτών με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.


Νάπολι : Οι ποδοσφαιριστές φοβούνται για τη ζωή τους | to10.gr

Οι αρνητικές εξελίξεις στη Νάπολι, σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, αλλά κυρίως με την κόντρα του ιδιοκτήτη της ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις έχουν επιφέρει ένα κακό κλίμα για την ψυχολογία της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων επιχείρησε να βάλει σε καραντίνα τους ποδοσφαιριστές του, με τον Κάρλο Αντσελότι αλλά και τους ίδιους να εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση.

Ο θρίαμβος Μαρινάκη και η συντριβή Γραμμένου, «εξυγιαντών»

Παράλληλα, με την απόφαση του μεγαλομετόχου της ομάδας, ο κόσμος «βράζει» με την κακή εικόνα και τη μέτρια βαθμολογική συγκομιδή με αποτέλεσμα μερίδα οπαδών να κρεμάσει πανό σε όλη την πόλη εναντίον των παικτών, αλλά και να επιτεθεί στα σπίτια των Πιέτρ Ζιελίνσκι και Άλαν.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις μάλιστα, ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ορισμένοι παίκτες της Νάπολι έχουν προσλάβει σωματοφύλακες, αφού φοβούνται για τη ζωή τους και την ασφάλεια των οικογενειών τους, ενώ η σύζυγος του Λορέντσο Ινσίνιε έφυγε για λίγες ημέρες από την πόλη έως ότου ηρεμήσει η κατάσταση.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Μύθοι και αλήθειες για τον γυναικείο αυνανισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο