Παναθηναϊκός: Η Τζένοα «βλέπει» τον Περέα

Παναθηναϊκός: Η Τζένοα «βλέπει» τον Περέα

Ο Χουάν Χοσέ Περέα αποτελεί την αποκάλυψη του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και ομάδων του εξωτερικού, όπως της ιταλικής Τζένοα.

Με την αναπάντεχα καλή απόδοση του στη Superleague, o Χουάν Περέα δεν αιφνιδίασε μόνο τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σκάουτερ από το εξωτερικό. Μόνο τυχαία δεν είναι η αναφορά του ονόματος του στο κυριακάτικο φύλλο της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta Dello Sport.

Ο Περέα αναφέρεται ως μία από τις εναλλακτικές επιλογές που εξετάζει η Τζένοα για την αναπλήρωση του βασικού επιθετικού της Κριστιάν Κουαμό. Ο Ιβοριανός στράικερ τραυματίστηκε στις διεθνείς υποχρεώσεις του και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτός ο οποίος αρέσει περισσότερο στους ανθρώπους της Τζένοα είναι ο Πολωνός Κρις Πιάτεκ της Μίλαν. Ο Περέα συγκαταλέγεται στην ίδια λίστα, μαζί με τον Ιμπραχίμα Νιαν της Μετς. Όμως, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόκειται για προτάσεις του τμήματος σκάουτινγκ και δεν έχει ληφθεί απόφαση προς το παρόν. Άλλωστε, ο Γενάρης αργεί ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ