Μίλαν : «Σταθείτε δίπλα στην ομάδα»

Μίλαν : «Σταθείτε δίπλα στην ομάδα»

Η κατηφόρα της Μίλαν δεν σταματάει, γνωρίζοντας ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά από την Αταλάντα (0-2), με την διοίκηση των Ροσσονέρι να ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να μην την εγκαταλείψει.

Η φετινή σεζόν εξελίσσεται σε εφιάλτη για τη Μίλαν, η οποία πηγαίνει από ήττα σε ήττα και βρίσκεται πλέον στην 11η θέση και στο -14 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την νέα ήττα (0-2) κόντρα στην Αταλάντα το Σάββατο (23/12), η διοίκηση των Ροσσονέρι ανέβασε μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ζητώντας από τους φιλάθλους της να μην γυρίσουν την πλάτη στους παίκτες και να τους στηρίξουν στη δύσκολη αυτή περίοδο.

«Η ομάδα αντιλαμβάνεται την πικρία και τη στεναχώρια σε όλους τους οπαδούς μας μετά το 2-0 από την Αταλάντα πρέπει να καταλάβουμε, να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε.Η ομάδα είναι συναισθηματικά εύθραυστη, εμφανίζεται αδύναμη με λίγη ψυχολογική ενέργεια. Ακριβώς για τον λόγο αυτό σήμερα πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας στη Μίλαν. Ναι αυτό είναι σωστό, η Μίλαν χρειάζεται αγάπη.

Είναι περισσότερο σημαντικό, χρήσιμο και εποικοδομητικό να δώσουμε δύναμη στην ομάδα. Η κριτική και το ηλεκτροσόκ λίγα μπορούν να δώσουν σε μια φοβισμένη ομάδα», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα της Μίλαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ