Λέτσε-Κάλιαρι 2-2

Λέτσε-Κάλιαρι 2-2

Σε μια αναμέτρηση που δεν ξεκίνησε την Κυριακή λόγω κακοκαιρίας, Λέτσε και Κάλιαρι προσέφεραν μια συναρπαστική αναμέτρηση με τρεις αποβολές και τέσσερα γκολ, με τις ομάδες των πρώην «Ερυθρόλευκων» Ταχτσίδη και Λυκογιάννη να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Περιπετειώδης αποδείχτηκε η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής μεταξύ της Λέτσε και της Κάλιαρι. Η αναμέτρηση αναβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής λόγω έντονης βροχόπτωσης και τελικά διεξήχθη σήμερα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Μία ισοπαλία που δεν βόλεψε καθόλου τους εντυπωσιακούς φέτος φιλοξενούμενους, που αν και προηγήθηκαν 2-0, πήραν μόνο έναν πόντο, χάνοντας την ευκαιρία να φτάσουν την Λάτσιο στην τρίτη θέση.

Το ματς είχε και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ήταν και μια άτυπη ελληνική μονομαχία μεταξύ του Παναγιώτη Ταχτσίδη και του Μπάμπη Λυκογιάννη.

Η Κάλιαρι προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο στο 30ο λεπτό και έδειξε να «καθαρίζει» το ματς στο 67′ με τον Ναϊγκολάν να γράφει το 0-2. Σε εκείνο το σημείο όμως ήρθαν τα πάνω κάτω.

Στο 81ο λεπτό ο Κατσιατόρε υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, αποβλήθηκε και έδωσε την ευκαιρία στον Λαπαντούλα να μειώσει σε 1-2 από την λευκή βούλα.

Όλσεν  και Λαπαντούλα είχαν προσωπική διένεξη, μετά το εύστοχο χτύπημα του Αργεντινού, έπεσαν «ψιλές» με αποτέλεσμα να αποβληθούν και εκείνοι από τη μεριά τους.

Η επεισοδιακή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 91ο λεπτό, με τον Καλντερόνι να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2, έπειτα από ασίστ του Ταχτσίδη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ