Ποινή 4 αγωνιστικών στον Όλσεν για τις μπουνιές με Λαπαντούλα (vid)

Ποινή 4 αγωνιστικών στον Όλσεν για τις μπουνιές με Λαπαντούλα (vid)

O Ρόμπιν Όλσεν, πρώην τερματοφύλακας των ΠΑΟΚ και νυν της Κάλιαρι, τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από την ιταλική ομοσπονδία, για τον διαπληκτισμό του με τον Λαπαντούλα της Λέτσε.

Ο Ρόμπιν Όλσεν δεν φημίζεται για τον «ευέξαπτο» χαρακτήρα του, αλλά στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κάλιαρι με την Λέτσε… έχασε τον έλεγχο.

Ο Σουηδός γκολκίπερ, που μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, έχει ανεβάσει τις μετοχές του με τις φανέλες της Κοπεγχάγης, της Ρόμα (σε μικρότερο βαθμό), αγωνίζεται στην Κάλιαρι, με την ομάδα της Σαρδηνίας να διαγράφει εκπληκτική πορεία στη Serie A.

Συγκεκριμένα, στο 82ο λεπτό της χτεσινής αναμέτρησης της Κάλιαρι με τη Λέτσε, ο επιθετικός των γηπεδούχων, Λαπαντούλα, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, με τον Όλσεν να πετάει μακριά την μπάλα αμέσως μετά, προκαλώντας τον εκνευρισμό του αντίπαλου.

Αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να αποβληθούν. Σήμερα μάλιστα ήρθε και η τιμωρία του Σουηδού τερματοφύλακα, με τον 29χρονο να τιμωρείται με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών, αλλά και να του επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο τερματοφύλακας της Κάλιαρι θα επιστρέψει από το 2020 στη δράση, ενώ η ίδια τιμωρία επιβλήθηκε και στον Λαπαντούλα. Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς για τον Όλσεν…

Δείτε το στιγμιότυπο από το 2:25:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ