Μιλάν: Βάζει τον Ιμπραχίμοβιτς στο δρόμο της επιστροφής

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έφυγε από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και ψάχνει την επιστροφή του στην Ευρώπη, με τη Μίλαν να έχει δείξει θερμό ενδιαφέρον για τον Σουηδό σταρ.

Μιλάν: Βάζει τον Ιμπραχίμοβιτς στο δρόμο της επιστροφής | to10.gr

Η Μίλαν βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας της Serie A και ψάχνει μάταια τη σύνδεση με τα ένδοξα χρόνια της… Οι άνθρωποι των «ροσονέρι», σε μία προσπάθεια να ανεβάσουν τον ποιοτικό δείκτη του ρόστερ, προσέγγισαν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ έχει αγωνιστεί με τη Μίλαν στο παρελθόν από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2012 και στο Μιλάνο τον θεωρούν ιδανικό για να προσδώσει τη νοοτροπία του νικητή, που λείπει από την ομάδα.

Ο Ιωάννης Καλπαζίδης, ο Ιβάν Σαββίδης, οι εταιρείες που συνδέονται και μια ωραία ιστορία... Ένα άκρως διαφωτιστικό κείμενο

Μάλιστα, οι «ροσονέρι» πρότειναν στον Ιμπραχίμοβιτς να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών, έως τον Ιούνιο του 2021, ώστε να τον δελεάσουν με μακροχρόνια δέσμευση.

Ο 38χρονος Ζλάταν δεν έχει απαντήσει ακόμα, αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα Corriere della Sera, οι Μιλανέζοι του επιτρέπουν να θέσει όρο στη συνεργασία, που θα τον αποδεσμεύει το προσεχές καλοκαίρι εάν δεν είναι ικανοποιημένος…

Ο Ιμπραχίμοβιτς αποχώρηση από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι πριν λίγο καιρό, με την προοπτική να παίξει σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα. Η Μίλαν τον καλύπτει από άποψη ιστορίας και ονόματος, αλλά δεν έχει τη δυναμική που θα ήθελε ο Σουηδός επιθετικός. Συνεπώς, ο Ζλάταν το… τρενάρει όσο μπορεί, με την ελπίδα να προκύψει πρόταση από το top επίπεδο.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Οι κλεφτές ματιές του Χουλτ στην υπόθεση πώλησης του Ινσούα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο