O Ντε Λαουρέντις στηρίζει Αντσελότι στη Νάπολι (pic)

O Ντε Λαουρέντις στηρίζει Αντσελότι στη Νάπολι (pic)

Ο Κάρλο Αντσελότι, παρά τα σενάρια περί αντικατάστασής του τις τελευταίες μέρες, φαίνεται ότι απολαμβάνει ακόμα της εμπιστοσύνης του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, όπως ξεκαθάρισε το αφεντικό των «Παρτενοπέι» στο radio «kiss-kiss Napoli».

Η Νάπολι διανύει τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων ετών, έχοντας ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη «νίκη». Είναι χαρακτηριστικό ότι τελευταία φορά που οι «Παρτενοπέι» είχαν παρόμοιες επιδόσεις, ήταν την περίοδο 2010-2011, δηλαδή 9 χρόνια πριν.

Η τελευταία ήττα της ομάδας του Νότου από την Μπολόνια στο «Σαν Πάολο» (1-2), μάλιστα, αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Κάρλο Αντσελότι να έρχεται σε σύγκρουση με τους παίκτες του.

Ο 60χρονος τεχνικός αποφάσισε να εφαρμόσει τον περιορισμό των παικτών του στο προπονητικό κέντρο μέχρι και το ματς του Σαββάτου με την Ουντινέζε εκτός έδρας.

Ο ίδιος όμως ήταν άγνωστο αν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας του, μιας και οι σχέσεις του τόσο με τους ποδοσφαιριστές του, όσο και με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις «κρέμονται από μία κλωστή».

Το ίδιο το αφεντικό της Νάπολι όμως σήμερα με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ομάδας «kiss kiss Napoli»  φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος των «Παρτενοπέι» ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν μιλάει με κανέναν άλλο προπονητή και ότι στηρίζει τον «Καρλέτο».

Ο Ιταλός λοιπόν φαίνεται ότι απολαμβάνει ακόμα της εμπιστοσύνης του προέδρου, κάτι που δεν ισχύει και για τους παίκτες, με τα σενάρια για αποχώρηση αρκετών πρωτοκλασάτων άσων της ομάδας να «αιωρούνται» πάνω από τον Βεζούβιο.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις από το 2007 που η Νάπολι ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, δεν έχει προχωρήσει ποτέ σε απόλυση προπονητή, μεσούσης της σεζόν.

Ίσως είναι και αυτό άλλο ένα δείγμα, ότι παρά την κρίση διαρκείας, ο Κώστας Μανωλάς και ο Ορέστης Καρνέζης δεν θα συνεργαστούν σύντομα με νέο τεχνικό.

https://twitter.com/NapoliAndNaples/status/1202206217327779841

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ