Ζημιές στην οροφή του Σάο Πάολο

Ζημιές στην οροφή του Σάο Πάολο

Τα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το ναπολιτάνικο στάδιο και θέτουν σε αμφιβολία τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Νάπολι - Πάρμα.

Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που αντιμετωπίζει κύμα κακοκαιρίας, αλλά και η Νότια Ιταλία. Τα φαινόμενα είναι τόσο έντονα, που προκάλεσαν σοβαρές ζημιές εκτός από τις πλημμύρες. Το στάδιο της Νάπολι, το φημισμένο Σάο Πάολο χτυπήθηκε από τον δυνατό άνεμο και πολλά μέρη της οροφής του έχουν αποκολληθεί ή κρέμονται και ίσως να πέσουν ανά πάσα στιγμή.

Αυτός είναι ο λόγος που έχει τεθεί σε αμφιβολία το ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι, στο παιχνίδι με την Πάρμα. Το μεσημέρι του Σαββάτου, συνεργεία του Δήμου της πόλης και άνθρωποι των «παρτενοπέι» βρίσκονται στο γήπεδο και εξετάζουν τις ζημιές, για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει κίνδυνος για τους θεατές. Μέχρι στιγμής, προκύπτουν θέματα ασφαλείας και οι ιθύνοντες εισηγούνται την αναβολή του παιχνιδιού.

Η απόφαση θα ληφθεί από τη διοργανώτρια αρχή της Serie A, η οποία έχει ανοιχτή γραμμή με τη Νάπολι και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Ένα ενδεχόμενο είναι να κλείσουν συγκεκριμένες θύρες, στα σημεία που η οροφή έχει ξηλωθεί, όμως και πάλι φαίνεται πως υπάρχουν ρίσκα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ