Γιουβέντους – Ουντινέζε 3-1

Γιουβέντους – Ουντινέζε 3-1

Οι Μπιανκονέρι νίκησαν με 3-1 την Ουντινέζε και ξεπέρασαν την Ιντερ, πιάνοντας κορυφή στη Serie A, με τους Μιλανέζους να αγωνίζονται απόψε στις 21:45 με την Φιορεντίνα – Η Μίλαν γκέλαρε απέναντι στην Σασουόλο (0-0), μεγάλη νίκη για Μπολόνια κόντρα στην Αταλάντα (2-1)

Εύκολο απόγευμα είχε η Γιουβέντους απέναντι στην Ουντινέζε, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να κερδίζει με 3-1 και να επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Μπιανκονέρι έκαναν έναν υγιεινό περίπατο απέναντι στην Ουντινέζε, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει από το χέρι την ομάδα του και να την οδηγεί στο τρίποντο της νίκης.

Ο Πορτογάλος σκόραρε στο 9΄με ένα πανέμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 37’ έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ. Στο 45’ ο Μπονούτσι με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με την Ουντινέζε να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 94’ με τον Πουσέτο.

Με αυτή τη νίκη η Γιουβέντους ξεπέρασε την Ιντερ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 39 πόντους σε 16 ματς, ενώ οι Μιλανέζοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς. Η ομάδα του Κόντε παίζει απόψε στις 21:45 εκτός έδρας με την Φιορεντίνα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπονούτσι (76’ Ντε Λιχτ), Ντεμιράλ, Ντανίλο, Ντε Σίλιο, Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Ματουϊντί, Ρονάλντο, Ντιμπάλα (75’ Μπερναρντέσκι), Ιγκουαΐν (80’ Ντάγκλας Κόστα)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Ντε Μαϊό, Λάρσεν (87’ Νεστορόβσκι), Νάουτινκ, Εκόνγκ, Φοφανα, Τερ Άβεστ, Οκάκα (61’ Πουσέτο), Μαντραγκόρα, Ντε Πολ (67’ Γουάλας), Λαζάνια

Γκέλαρε η Μίλαν, ήττα για την Αταλάντα

Δύο σερί νίκες για τη Μίλαν ήταν πολλές. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν κατάφερε να κάνει το 3/3, καθώς «γκέλαρε» απέναντι στην μαχητική Σασσουόλο. Οι δύο κόλλησαν στο 0-0, με την Μίλαν να χάνει και άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Μετά τη σημερινή ισοπαλία οι Ροσονέρι είναι στο -7 από την 6η Αταλάντα.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Μουζάκιο, Κόντι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Κεσί (56’ Πακέτα), Μποναβεντούρα, Σούσο (85’ Καστιγιέχο), Τσαλχάνογλου, Μπενασέρ, Πιόντεκ (78’ Λεάο)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Κυριακόπουλος, Τόλιαν, Φεράρι (75’ Ρομάνια), Μαρλόν, Μανιανέλο, Ντζουριτσιτς (68’ Τραορέ), Λοκατέλι (79’ Ομπιάνγκ), Καπούτο, Μπεράρντι, Μπογκά

Από τα σαλόνια του Champions League, στα αλώνια της Ιταλίας. Η Αταλάντα, που πριν από λίγες ημέρες έκανε ένα τεράστιο διπλό στην Ουκρανία απέναντι στην Σαχτάρ, ηττήθηκε με 2-1 από την Μπολόνια για τη Serie A. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Παλάσιο και στο 53’ ο Πόλι έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην Μπολόνια. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μαλινόφσκι στο 60’.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντανίλο, Μεδέλ (63’ Σβάνμπεργκ), Ντένσβιλ, Μπάνι, Ντζεμαϊλί, Τομιγιάσου, Πόλι, Παλάσιο (79’ Σανταντέρ), Σανσόνε, Ορζολίνι (90’ Εμπαγέ).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Καστάιν (63’ Χάτεμπουρ), Ντζιμσίτι, Παλομίνο, Ντε Ρόουν, Γκόζενς, Φρόιλερ (54’ Μπάροου), Μαλινόβσκι, Πάσαλιτς, Μουριέλ (83’ Κόλεϊ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ