Η Ίντερ οφείλει τον Λουκάκου στη Γιουβέντους

Η Ίντερ οφείλει τον Λουκάκου στη Γιουβέντους

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν ήταν βέβαιος εάν έπρεπε να εγκατασταθεί στο Μιλάνο, όμως άκουσε την παρότρυνση ενός αιώνιου αντίπαλου!

Ο Ρομέλο Λουκάκου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί η Ίντερ στη Serie A μετά από αρκετά χρόνια. Ο Βέλγος επιθετικός έχει σκοράρει 12 φορές και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των «νερατζούρι», υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε.

Όμως, ποιος έπεισε τον Λουκάκου να αποδεχτεί την πρόταση της Ίντερ; Ένας αιώνιος αντίπαλος… Ναι, σωστά καταλάβατε, ένας ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους παρότρυνε τον Λουκάκου να εγκατασταθεί στο Μιλάνο.

Αυτός ο παίκτης είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός εξήγησε στον Λουκάκου πόσο δύσκολο πρωτάθλημα είναι το ιταλικό και τον προέτρεψε να παίξει στην Ίντερ. Κάπως έτσι, οι δυο τους μονομαχούν για το Σκουντέτο και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ…

«Ο Ρονάλντο μου είπε ότι η Serie A είναι το πιο σκληρό και αμυντικά οργανωμένο πρωτάθλημα στον κόσμο. Μου εξήγησε ότι έχει σκοράρει παντού, αλλά εδώ έχει συναντήσει τις πιο αντίξοες συνθήκες για να πετυχαίνει γκολ. Και αν ο Κριστιάνο λέει ότι κάτι είναι δύσκολο, τότε πρέπει να είναι πραγματικά πολύ δύσκολο» ανέφερε ο Λουκάκο στον βελγικό Τύπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ