«Κοντά στην επιστροφή του στη Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς» (pic)

«Κοντά στην επιστροφή του στη Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς» (pic)

Μια ανάσα από την επιστροφή του στη Μίλαν εμφανίζεται ο Σουηδός, με τους «ροσονέρι» να αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή μέσα στο επόμενο διάστημα.

Λευκός καπνός φαίνεται πως προκύπτει από τις συζητήσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τη Μίλαν για την άμεση έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Σουηδός επιθετικός παραμένει ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και πλήθος ομάδων έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Από την πλευρά του, ο Ίμπρα προτιμά να αφήνει… ερωτηματικά αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αρκείται σε νύξεις και υπόνοιες που ενδεχομένως να σκιαγραφούν τον σύλλογο που θα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Κάτι ανάλογο έκανε και στο τελευταίο του instastory, όπου τα…. κατακόκκινα μάτια του φαίνεται σαν να υποδηλώνουν πως πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Μιλάνο.

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του 38χρονου στη Μίλαν, πάντως, δεν προκύπτει μονάχα από την δραστηριότητά του στα social media, καθώς βρετανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως το «λιοντάρι» βρίσκεται μια ανάσα από οριστική συμφωνία με τους ιθύνοντες των «ροσονέρι».

Όπως αναφέρουν το Skysports και το BBC, η πρόταση των Ιταλών που αφορά συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο βρίσκει σύμφωνο τον Ζλάταν, ο οποίος πλέον φαίνεται πως έχει επιλέξει να επιστρέψει στο Μιλάνο και να βοηθήσει το σύλλογο να αφήσει πίσω του την κάκιστη αγωνιστική περίοδο που διανύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ