Νάπολι: Οι υποψίες πέφτουν… πάνω στον Κούτρη

Νάπολι: Οι υποψίες πέφτουν… πάνω στον Κούτρη

Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι προανήγγειλε εξελίξεις με την απόκτηση του αριστερού μπακ και ο Λεονάρντο Κούτρης παραμένει στο επίκεντρο.

Η Νάπολι παρουσιάζει μεγάλη επιμονή για τον Λεονάρντο Κούτρη… Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία έχουν καθημερινή ενημέρωση για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και το ζήτημα έχει απασχολήσει τους πιο insiders δημοσιογράφους της χώρας.

Ένας από αυτούς, ο Αλφρέντο Πέντουλα ανέφερε για τον 24χρονο ακραίο αμυντικό ότι «αρέσει πολύ στους ανθρώπους της Νάπολι. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να τους απασχολήσει άμεσα ή το καλοκαίρι». Ο Πέντουλα τονίζει ότι το συμβόλαιο του Κούτρη λήγει τον Ιούνιο του 2021 και είναι πιο εφικτή επιλογή από τον Ρικάρντο Ροντρίγκεζ της Μίλαν. Ο Ελβετός αριστερός μπακ παραχωρείται μόνο με εξάμηνο δανεισμό, χωρίς αγοράς, ενώ η Νάπολι θέλει μία μόνιμη λύση για την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Γκιουντόλι έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ δεν θα καθυστερήσει, διότι η παρουσία του είναι απαραίτητη το συντομότερο δυνατό. Υπό αυτό το πρίσμα, τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και ο νεοαποκτηθείς θα έρθει σε λίγες μέρες στο Σαν Πάολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ