Μίλαν: Παρουσιάστηκε και παίζει ο Ιμπραχίμοβιτς

Μίλαν: Παρουσιάστηκε και παίζει ο Ιμπραχίμοβιτς

Η Μίλαν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη τον Ιμπραχίμοβιτς που δεν πρόκειται να τον αφήσει ούτε μέρα στον πάγκο.

Η Μίλαν δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά στη Serie A… Με 21 βαθμούς, στην 11η θέση της κατάταξης, δεν θυμίζει σε τίποτα το ένδοξο παρελθόν της και δεν δείχνει ικανή να επανακάμψει σύντομα. Από το ρόστερ απουσιάζουν οι προσωπικότητες και οι ηγέτες σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε οι «ροσονέρι» έσπευσαν να κλείσουν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Στα 38 του ο Ιμπραχίμοβιτς δεν είναι ο παίκτης της ποδοσφαιρικής νιότης του, όμως έχει αυτά που λείπουν από το Μιλάνο. Ο Σουηδός είναι πρωταγωνιστής, συμπεριφέρεται σαν νικητής και μπορεί να το μεταδώσει στους γύρω του. Ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να μάθει η Μίλαν, για να αποφύγει στο μέλλον ντροπιαστικές ήττες όπως το 5-0 από την Αταλάντα.

Η Μίλαν χρειάζεται τόσο πολύ τον Ζλάταν, ώστε θα τον επιστρατεύσει αμέσως… Την Παρασκευή ο Σουηδός παρουσιάστηκε στα media και στους οπαδούς, λίγο αργότερα έπαιξε στο φιλικό με την ερασιτεχνική Ρόντενς και σκόραρε και τη Δευτέρα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Η Μίλαν θα υποδεχτεί την Σαμπντόρια στο Σαν Σίρο και επιβάλλει να νικήσει. Φέτος δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο, για τον οποίο μονομαχούν οι Ίντερ και Γιουβέντους, αλλά θα ψάξει την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Χωρίς τον Ζλάταν, θα έμενε Ιταλία. Τώρα με τον Ιμπραχίμοβιτς, οι «ροσονέρι» ελπίζουν να αλλάξει το… τσιπάκι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ