Ίντερ: Ο ασταμάτητος Λουκάκου ξεπέρασε ήδη τις περσινές του επιδόσεις στο σκοράρισμα (Pics)

Ίντερ: Ο ασταμάτητος Λουκάκου ξεπέρασε ήδη τις περσινές του επιδόσεις στο σκοράρισμα (Pics)

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Νάπολι έχει πετύχει ο Ρομέλου Λουκάκου, φτάνοντας τα 14 στην Serie A. Δύο περισσότερα ήδη απ' όσα είχε πετύχει πέρσι σε ολόκληρη τη χρονιά στην Premier League.

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι σε εκπληκτική κατάσταση και οδηγεί την Ίντερ στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Ο Βέλγος άσος που το περασμένο καλοκαίρι έφυγε σαν αποτυχημένος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του στους «ναρατζούρι» πως είναι ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς και απλά ήθελε το κατάλληλο περιβάλλον για να το δείξει.

Τα νούμερά του εξάλλου, μιλάνε από μόνα τους. Με τα δύο γκολ που έχει πετύχει στο ημίχρονο του ντέρμπι με την Νάπολι στο Σαν Πάολο, το θωρηκτό του Κόντε έφτασε τα 14 σε 18 εμφανίσεις στην Serie Α ξεπερνώντας για… πλάκα τις επιδόσεις του με τους «κόκκινους διαβόλους» στην Premier League την περασμένη σεζόν.

Εκεί όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν με 12 γκολ σε 32 παιχνίδια και δέχτηκε έντονη κριτική κυρίως για το ότι δεν σκόραρε στα μεγάλα ματς. Στην Ίντερ όμως φαίνεται πως έχει βρει τον εαυτό του και σκοράρει χωρίς σταματημό ανεξαρτήτως αντιπάλου.

https://www.facebook.com/BleacherReportFootball/posts/3016674728394976?__xts__[0]=68.ARA_hDWlKhMxeYqBD7lqY9R_UIei6HfZtefLiRCU2mlpTbfOpvERxn91IsKAlkOPJVD97KH_wUzPMChlPfrYEUJKEJ3GEvp-UomrAkcDahyLSQt3hvFxwge79-atCRqqnEb6_bHspddmgIlmu-FeDsZSaDRmI3RWBD28JdanvqemJ_t8KR-pHRq6ppM3snOeJjIle59hFXohneU8F5zkFFeVw0GXMlxafvrXyIM_VA-vDGtb68TQkU3ugkja6D3vBLPO58WdJb1163IIBiu8vrCTiQr97fxOi81H50RmePseam7mwY6NTbmJz9IRW_AYWh3LhOZua-svwZiab3oiVwtMew&__tn__=-R

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ