Γερό μπάσιμο από την Τζένοα για τον Ιωαννίδη!

Γερό μπάσιμο από την Τζένοα για τον Ιωαννίδη!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν και οι προοπτικές εξέλιξης έχουν ενθουσιάσει τους Γενοβέζους, που θεωρούν ότι ο 19χρονος μπορεί να γίνει στράικερ υψηλού επιπέδου – Στη… γωνία οι ΣΠΑΛ και Σπέτσια, παραμονεύει η Λυόν.

Είναι ένα από τα next best things του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενας επιθετικός που έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια μεγάλη καριέρα και να ακολουθήσει τα βήματα του Κώστα Μήτρογλου. Ο λόγος για τον 19χρονο άσο του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνεχώς βήματα προόδου και φέτος είναι ο βασικός φορ των Βοιωτών.

Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 4 γκολ σε 990 λεπτά συμμετοχής. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του, αλλά και οι προοπτικές εξέλιξης που έχει έχουν αναγκάσει πολλές ομάδες από το εξωτερικό να… κυκλώσουν το όνομά του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Τζένοα ενδιαφέρεται «ζεστά» για το νεαρό άσο του Λεβαδειακού και έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές  με τους Βοιωτούς.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας θεωρούν τον Ιωαννίδη ως ένα σούπερ ταλέντο, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο και να κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι ενθουσιασμένοι μαζί του και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Οι Γενοβέζοι, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει σε περίοπτη θέση τον 19χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, για την περίπτωση του νεαρού άσου ενδιαφέρονται επίσης οι Σπέτσια και ΣΠΑΛ από τη γειτονική χώρα, αλλά και η Λυόν! Αλλωστε, όπως προαναφέραμε, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που είναι μόλις 19 ετών και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Σούπερ Λίγκα 2, εξελίσσεται, βελτιώνεται και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να ανοίξει τα φτερά του. Να αφήσει πίσω του την Λιβαδιά και να πάει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ