«Από τον Μέντες εξαρτάται η πρόταση για Τσιμίκα ή Κούτρη»

«Από τον Μέντες εξαρτάται η πρόταση για Τσιμίκα ή Κούτρη»

Η Νάπολι θέλει έναν από τους δύο αριστερούς μπακ του Ολυμπιακού, όμως πρώτα έχει αναθέσει στον Ζόρζε Μέντες να πουλήσει τον δικό της!

Η Νάπολι έχει μόνιμη σύνδεση με τον Ολυμπιακό το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού εμφανιζόταν αρχικά να ενδιαφέρεται για τον Λεονάρντο Κούτρη και έπειτα για τον Κώστα Τσιμίκα. Είναι γεγονός ότι οι δύο αριστεροί μπακ αρέσουν στους «παρτενοπέι» και έχουν φάκελο για αμφότερους, όμως προτού σταλεί πρόταση στον Πειραιά, προηγείται η ικανοποίηση μίας άλλης παραμέτρου: η πώληση του Φαουζί Γκουλάμ.

Ο Γκουλάμ ήταν ο βασικός αριστερός μπακ της Νάπολι, αλλά πλέον δεν υπολογίζεται. Έχει να αγωνιστεί από τις 6 Οκτωβρίου του 2019, όταν είχε αντικαταστήσει τον Ελσέιντ Χυσάι στο παιχνίδι με τη Νάπολι. Έκτοτε, έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στην 18άδα και έχει παρακολουθήσει τα υπόλοιπα ματς από την εξέδρα ή την τηλεόραση.

Η λογική των ανθρώπων της Νάπολι είναι να πουλήσουν τον Γκουλάμ και μετά να αγοράσουν έναν εκ των Τσιμίκα ή Κούτρη. Οι αρχικές απαιτήσεις τους για τον Αλγερινό αμυντικό κυμαίνονται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το ποσό θεωρείται υπερβολικό για έναν παίκτη που δεν παίζει. Για αυτό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «areanapoli.it», οι Ναπολιτάνοι απευθύνθηκαν στον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει την ικανότητα να πραγματοποιεί τα πιο απίστευτα deals…

Επί της ουσίας, η κατάθεση επίσημης πρότασης από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό εξαρτάται από τον Μέντες! Αν ο Πορτογάλος superagent πασάρει στον Γκουλάμ στη Μονακό ή στη Λιόν, στις οποίες έχει εστιάσει, τότε θα κινήσει τις εξελίξεις και για έναν από τους Τσιμίκα ή Κούτρη. Διαφορετικά, δύσκολα η Νάπολι θα δαπανήσει πολλά χρήματα για αγορά, όσο ο Γκουλάμ παραμένει στο Σάο Πάολο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ