Λάτσιο- Σαμπντόρια 5-1

Λάτσιο- Σαμπντόρια 5-1

H Λάτσιο... παρέσυρε στο διάβα της και την Σαμπντόρια του Καλούντιο Ρανιέρι, επικράτησε 5-1 των «μπλουτσερκιάτι» και σημείωσε την 11η συνεχόμενη νίκη στην Serie A, πηγαίνοντας στο -3 από την κορυφή.

H Λάτσιο… παρέσυρε στο διάβα της και την Σαμπντόρια του Καλούντιο Ρανιέρι, επικράτησε 5-1 των «μπλουτσερκιάτι» και σημείωσε την 11η συνεχόμενη νίκη στην Serie A, πηγαίνοντας στο -3 από την κορυφή.

Αυτή η Λάτσιο είναι ικανή ακόμα και για πρωτάθλημα. 11η συνεχόμενη νίκη στη Serie A, 13ο ματς χωρίς ήττα και ένας τρομερός Ιμόμπιλε να την οδηγεί με 23 γκολ σε 20 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έκανε πάρτι απέναντι στον Ρανιέρι, με τον Τσίρο να πετυχαίνει χατ-τρικ. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Καϊσέδο στο 7′ για να πάρει τη… σκυτάλη ο πρώτος σκόρερ της Serie A.

Στο 17′ με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 και στο 20′ ύστερα από μπαλιά 60 μέτρων του Ατσέρμπι έγραψε το 3-0. Στο 54′ με δυνατό σουτ ο Μπάστος έκανε το 4-0, για την οποία έκανε το 5-0 ο Ιμόμπιλε με δεύτερο πέναλτι στο 65′.

Στο 73′ ο Λινέτι πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι (5-1), που τελείωσε το ματς με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Σαμπότ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ